Munca în europa de vest

Informații importante despre noul dumneavoastră loc de muncă

Atunci când lucrați pentru 24/7 drive în Olanda, Belgia sau Germania, dorim să ne asigurăm că ne-am ocupat de toate formalitățile necesare. Vă vom ajuta să vă găsiți o locuință corespunzătoare, vă vom ajuta cu asigurările necesare și, desigur, cu plata constantă și la timp a salariului dvs., acestea fiind doar câteva exemple.

Aici veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie referitoare la un loc de muncă nou și ce vom face pentru a vă ajuta să fie o alegere reușită. În cazul în care aveți întrebări, consultați secțiunea de întrebări frecvente (FAQ) sau contactați-ne direct pentru mai multe informații. Vă vom răspunde cu mare drag la întrebările pe care le aveți.

Sunteți în căutarea unui loc de muncă în domeniul transporturilor în Europa de Vest?

Sunteți în căutarea unui loc de muncă ca șofer de camion? Pe această pagină, puteți găsi mai multe informații despre procedura noastră de solicitare.

Citiți mai mult

Procedura de aplicare

Dacă aplicați pentru un post de șofer la 24/7 drive, veți trece prin următorii pași. Vrem să vă informăm despre aceste aspecte, ca să știți la ce să vă așteptați.

Citiți mai mult

Aplicarea prin videoclip: o modalitate rapidă prin care să vă prezentați

Pentru a accelera și facilita procesul de aplicare, 24/7 drive folosește recrutarea video. În acest mod, aveți șansa să vă prezentați într-un mod foarte special și personal.

Citiți mai mult

Întrebări frecvente (IF)

Aici veți găsi cele mai frecvente întrebări despre munca la 24/7 drive, cum ar fi: cum să aplicați pentru un post de șofer, când vă veți primi salariul și alte întrebări importante.

Citiți mai mult

Munca în Olanda

După ce v-ați decis să lucrați în Olanda, probabil aveți numeroase întrebări. Aici puteți găsi o serie de avantaje ale muncii desfășurate în Olanda.

Citiți mai mult

Munca în Belgia

După ce ați decis să lucrați în Belgia, probabil aveți multe întrebări. Aici puteți găsi o serie de avantaje ale lucrului în Belgia.

Citiți mai mult