Despre noi

Noi suntem 24/7 drive, încântați de cunoștință! 

24/7 drive este o organizație ambițioasă și profesională din Olanda, din domeniul recrutării temporare și pe termen lung. Ne axăm în principal pe șoferi și alți profesioniști din domeniul logisticii din Europa de Est, precum România și Polonia, care doresc să-și pună în aplicare competențele în Olanda. Facem acest lucru de mulți ani, timp în care am putut dezvolta și menține o rețea extinsă de profesioniști în întreaga Europă.

Aplicații practice

Toți colegii noștri sunt motivați să facă cea mai bună potrivire. Suntem la dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Personal

Ne cunoaștem personal șoferii și angajații noștri din logistică. Prin urmare, știm exact de ce aveți nevoie.

Profesionalism

La 24/7 drive îndeplinim toate cerințele și cunoaștem bine lumea transporturilor. Este dorința noastră de a ne menține clienții și pe dumneavoastră mulțumiți.

Profesionalismul are întâietate

Investim într-un proces de selecție atent realizat. În acest fel, ne putem asigura că clienții noștri sunt pe deplin satisfăcuți de serviciile pe care le oferim. După un proces structurat cu atenție în care organizăm multiple contacte între noi și candidat (de exemplu, prin recrutare video sau platforma online Cammio), pregătim o întrunire între clienții noștri și candidatul pentru respectivul loc de muncă. În acest mod, putem garanta profesionalismul și competențele candidaților.

Este important pentru noi să fim un angajator optim

Este foarte important pentru noi să fim un angajator optim. Ne simțim responsabili pentru toți cei care lucrează pentru 24/7 drive și dorim ca fiecare să se simtă apreciat atunci când lucrează pentru și cu noi. De exemplu, organizăm evenimente sociale, îi ajutăm pe angajații noștri să își găsească o locuință adecvată în apropierea locului lor de muncă și îi asistăm cu asigurările necesare. Acest aspect subliniază dorința noastră de a fi mai mult decât un simplu angajator pentru șoferii și alți profesioniști din domeniul logisticii din Europa de Est: suntem un partener în care puteți avea încredere.

Doriți să aflați mai multe despre 24/7 drive? 

Avem reprezentanțe în întreaga Europă, ca de exemplu, în Son, Vlaardingen (Olanda) și Cluj-Napoca (România), noi divizii fiind deschise în fiecare an.

Doriți să aflați mai multe despre 24/7 drive? Descoperiți ce putem oferi organizației dvs. și contactați-ne direct, vă vom prezenta cum putem adăuga valoare operațiunilor dvs. logistice.

Nu găsiți jobul căutat?

Abonați-vă la un JobAlert și primiți un e-mail când apar joburi noi!