Procedura de aplicare

Dacă aplicați pentru un post de șofer la 24/7 drive, veți trece prin următorii pași. Vrem să vă informăm despre aceste aspecte, ca să știți la ce să vă așteptați.

Aplicare pe website-ul nostru

Ne bucurăm că sunteți interesat de un loc de muncă din cadrul companiei noastre! Aplicați la unul din posturile de pe site-ul nostru sau aplicați fără a avea în vedere un post anume. Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

RECRUTORUL NOSTRU VĂ VA CONTACTA

Unul din recrutorii noștri vă va contacta pentru a vă cunoaște.

APLICAȚI PRIN VIDEO

Pentru a accelera și ușura procesul de aplicare, 24/7 drive folosește recrutarea video. Prin această metodă aveți ocazia să vă prezentați într-un mod cu totul personal. Vom discuta care sunt cerințele și nevoile dumneavoastră. Scopul este să găsim locul de muncă cel mai potrivit.

Unul din beneficiile aplicării prin video este faptul că veți participa la un interviu online unde veți fi ghidat pas cu pas de catre un recruiter pe care îl puteți vedea pe ecran. Din experiența noastră, mulți candidați se simt foarte confortabil cand se prezintă în acest mod. Fiind șofer de camion, sunteți probabil mai tot timpul pe drum, iar din acest motiv, sistemul nostru de recrutare video vă dă posibilitatea să folosiți telefonul mobil pentru prezentare! Veți avea nevoie doar de o conexiune bună la internet. Nu a fost niciodată mai simplu să aplicați pentru un loc de muncă!

Propunere către client

Când găsim postul ideal pentru dumneavoastră, vă vom prezenta clientului nostru.

Confirmare prin email

Locul de muncă pe care îl cautați se potrivește cu condițiile oferite de către clientul nostru? Atunci ne vom asigura că puteți veni în Olanda cât mai repede. Veți primi confirmarea de la noi pe email.

PRIMA DUMNEAVOASTRĂ ZI ÎN OLANDA

Odată ajuns în Olanda, vă vom pregăti aplicarea pentru numărul BSN, contractul de muncă și întâlnirea cu clientul nostru. Acum sunteți pregătit să începeți munca la 24/7 drive.