Sunteți în căutarea unui loc de muncă în domeniul transporturilor în Europa de Vest?

Sunteți în căutarea unui loc de muncă ca șofer de camion? 24/7 drive este bine cunoscută pentru practicile sale oneste de recrutare și implicarea sa socială. De asemenea, vă ajutăm cu tot ce este necesar legat de munca în străinătate, de exemplu, cu cererea pentru asigurarea de sănătate și găsirea unei locuințe. Pe această pagină, puteți găsi mai multe informații despre procedura noastră de solicitare.

Aflați mai multe informații despre procedura noastră de solicitare

După ce v-ați decis să aplicați, am dori să primim un CV și o scrisoare de intenție în care să prezentați de ce sunteți un candidat potrivit pentru postul respectiv. Unde ați lucrat în trecut, ce tip de educație ați urmat și care sunt pasiunile dvs.? Dorim să știm mai multe despre dvs.!

În baza acestui CV, veți fi contactat telefonic pentru ca 24/7 drive să vă cunoască mai bine. După aceea, 24/7 drive va verifica dacă abilitățile dvs. se potrivesc cu un loc vacant. Există un post potrivit? În acest caz, veți fi rugat să oferiți referințe. După solicitarea tuturor referințelor, vă vom ruga să ne transmiteți un mesaj video. Prin recrutarea video, vă oferim șansa de a vă prezenta în fața 24/7 drive și a clienților noștri într-un mod foarte personal.

Aplicați acum!

Aveți întrebări? Contactați 24/7 drive pentru a vă putea prezenta mai multe despre procedura de solicitare. Consultați, de asemenea, secțiunea cu posturile noastre vacante. Nu ați găsit un post vacant care să vi se potrivească în acest moment? Înregistrați-vă și încărcați-vă CV-ul.

Munca în Olanda

După ce v-ați decis să lucrați în Olanda, probabil aveți numeroase întrebări. Aici puteți găsi o serie de avantaje ale muncii desfășurate în Olanda.

Citiți mai mult

Munca în Belgia

După ce ați decis să lucrați în Belgia, probabil aveți multe întrebări. Aici puteți găsi o serie de avantaje ale lucrului în Belgia.

Citiți mai mult

Munca în Germania

După ce ați decis să lucrați în Germania, probabil aveți multe întrebări. Aici puteți găsi o serie de avantaje ale lucrului în Germania.

Citiți mai mult