Munca în Olanda

După ce v-ați decis să lucrați în Olanda, probabil aveți numeroase întrebări. De ce este atractivă piața muncii din țara bine cunoscută pentru morile sale de vânt și culturile de lalele? Care sunt beneficiile și de ce anume trebuie să țin cont? 24/7 drive vă poate ajuta. Aici puteți găsi o serie de avantaje ale muncii desfășurate în Olanda.

Relația dintre angajatori și angajați

În Olanda, relația dintre angajatori și angajați este bine organizată în conformitate cu legislația muncii. De exemplu, datorită contractelor colective de muncă, statutul legal al angajaților este consolidat. Acest lucru este valabil și pentru angajații din străinătate.

Asigurarea de sănătate

Toți cei care locuiesc în Olanda sunt obligați să participe la sistemul de asigurări de sănătate, pentru a acoperi costurile, de exemplu, ale tratamentelor spitalicești, consultațiilor la un medic generalist sau ale achiziției de medicamente. În baza principiului solidarității, toate persoanele care locuiesc în Olanda plătesc și contribuie la costurile globale ale serviciilor medicale. De asemenea, toate persoanele au dreptul la îngrijire medicală esențială.

Schema de pensionare

Pentru a vă asigura că veți primi un venit în viitor, contractul colectiv al Federației de agenții private de recrutare pentru lucrătorii temporari include o schemă de pensionare. Dacă veți fi eligibil pentru a primi pensie depinde de vechimea dvs. în câmpul muncii. Doriți să aflați mai multe despre această temă? Contactați 24/7 drive pentru mai multe informații legate de schema de pensionare.

Doriți să aflați mai multe? Vă rugăm să ne contactați!

Doriți să aflați mai multe despre ce înseamnă să munciți în Olanda? Vă rugăm să contactați 24/7 drive. Vă vom ajuta și vă vom oferi răspunsuri la toate întrebările dvs.