Munca în Belgia

După ce ați decis să lucrați în Belgia, probabil că aveți multe întrebări. Ce face țara cunoscută pentru bere și ciocolată atât de atrăgătoare pentru a lucra în ea? Care sunt avantajele și ce trebuie să iau în calcul? 24/7 drive vă poate ajuta. Aici puteți găsi o serie de avantaje ale lucrului în Belgia.

Relația dintre angajatori și angajați

În Belgia, relația dintre angajatori și angajați este bine organizată în conformitate cu legea în vigoare. De exemplu, datorită contractelor colective de muncă, poziția juridică a angajaților este consolidată. Acest lucru este valabil și pentru angajații din străinătate.

Asigurare de sanatate

Toți cei care locuiesc în Belgia sunt obligați să participe la schema de asigurări de sănătate și să acopere costurile, de exemplu, la tratamente spitalicești, consultări de către un medic generalist sau achiziționarea de medicamente. Pe baza principiului solidarității, toată lumea care trăiește în Belgia plătește și contribuie la costurile generale ale asistenței medicale. De asemenea, toată lumea are dreptul la îngrijiri medicale esențiale.

Sistem de pensii

Pentru a vă asigura un venit în viitor, contractul colectiv al Federației Agențiilor de Muncă Privată pentru lucrătorii temporari are un plan de pensionare. Vreți să știți mai multe despre această temă? Vă rugăm să contactați 24/7 drive pentru mai multe informații despre sistemul de pensii.

VREȚI SĂ AFLAȚI MAI MULTE? VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI!

Vreți să aflați mai multe despre munca în Belgia? Vă rugăm să contactați 24/7 drive. Suntem mai mult decât dispuși să vă ajutăm și să vă răspundem la toate întrebările.