Munca ÎN Germania 

După ce ați decis să lucrați în Germania, probabil că aveți multe întrebări. Ce face țara cunoscută pentru bere și cârnați atât de atrăgătoare pentru a lucra în ea? Care sunt avantajele și ce trebuie să iau în considerare? 24/7 drive vă poate ajuta. Aici puteți găsi o serie de beneficii ale lucrului în Germania.

Relația dintre angajatori și angajați

În Germania, relația dintre angajatori și angajați este bine organizată în conformitate cu legea muncii în vigoare. De exemplu, datorită contractelor colective de muncă (Tarifverträge), poziția juridică a angajaților este consolidată. Acest lucru este valabil și pentru angajații din străinătate.

Asigurare de sanatate

Orice persoană care locuiește sau lucrează în Germania, este obligată să participe la schema de asigurări de sănătate și să acopere costurile, de exemplu, la tratamente spitalicești, consultări de către un medic generalist sau achiziționarea de medicamente. Pe baza principiului solidarității, toată lumea care trăiește în Germania plătește și contribuie la costurile generale ale asistenței medicale. De asemenea, toată lumea are dreptul la îngrijiri medicale esențiale.

Sistem de pensii

Pentru a vă asigura un venit pe viitor, guvernul a stabilit un plan de pensionare. Este încorporat în planul german de securitate socială.

VREI SĂ AFLAȚI MAI MULTE? VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI!

Vrei să afli mai multe despre lucrul în Germania? Vă rugăm să contactați 24/7 drive. Suntem mai mult decât dispuși să vă ajutăm și să vă răspundem la toate întrebările.